i skolan

sitter just nu i skolan och väntar på att vi ska få spela in våran egna nyhetssändning :)
gammal bild!!

Dusch häng snart !

Helllu everybody! Idag var det skola, som vanligt liksom. När jag skulle hem så låg min cykel på backen antagligen för att den har blåst omkull eller att någon människa som inte hade något att göra sparka omkull den... -.-  Själva bromsen som är framme vid styret bröts av, men som tur så finns det två bromsar. Otur hade jag ju dock eftersom att det var bakåt bromsen som bröts av.. inte bra med bara en frambroms ifall jag skulle bromsa för hastigt.. för då lär ju jag ligga på baken med cykeln över mig för att den gjort en framåtvolt! ... :)   Men jaja .. Nu ska jag duscha som ni ser på rubriken sedan ska jag sovaaa :D
P.S
Söt bild på mig och Alice när jag hade nopprat mina ögonbryn som en arab, då menar jag suuuper smala det värsta jag någonsin har gjort med mina ögonbryn...  


hemma

kom nyss hem från att ha solat med min syster , ska svara på kommentarer och äta och sådär nu och sen så ska jag till smedby på domarutbildning och direkt efter det så blir det träning , hoppas ni har en toppen dag :)
dom 3 senaste från instagram

glöm inte !!!


Good feeling

Godnatt bloggen :* Imorgon börjar jag med att blogga igen! :)

 

image descriptionimage descriptionimage description

image descriptionimage descriptionimage description

 


bilder från cupen i helgen



tävling i samarbete med iphone4skal.com


nu har vi en tävling i samarbete med iphone4skal.com , eftersom vi varit borta från bloggen ett tag och kanske inte kommer uppdatera så jätte mycket så kör vi nu igång denna tävling , tävlingen kommer att avslutas den 8 april !
Regler:
välj ett skal på www.iphone4skal.com , det måste finnas minst ett i lager
kommentera att du är med och länka till det skal du vill vinna
du ska länka till www.iphone4skal.com på din blogg
motivera i din blogg varför just du ska vinna detta skal och länka också till skalet du vill vinna och i ditt inlägg ska du också länka till våran blogg



skönt

nu är jag tillbaka , sitter här helt ofixad och svarar på kommentarer och bara tar det allmänt lungt !
ska duscha strax och sen kolla på big brother , asså rätt skönt att sitta vid datan igen faktiskt :)
eftersom att vi varit borta i några dagar så kommer vi att starta en tävling imorgon , håll utkik efter den :)

Våffledagen

Just nu mums...

 


söndaaag

Hejsvejs :)
Idag vakna jag vid tolv. Jag gick och åt frukost på direkten eftersom att jag skulle se på Idas min kusin (Ebbas syster) pojkväns fotbolls match. Men hade redan sovit av halva så kom när det bara var typ tio minuter kvar..Sen så gick jag hem till mamma och var där en stund och bara chilla, gick ut med Klio. Sen jag till hem till pappa och gjorde våfflor och nu sitter jag här och ska äta våfflorna nu så hejdå :)     


Kvällsmat

underbar kvällsmat , riktigt gott !!!


godmorgon

jag kommer inte kunna blogga något i helgen då jag ska till en kompis efter skolan och sova där och ikväll och imorgon så har jag cup :)
så jag får ta en kort bloggpause i två dagar så är jag förhoppningsvis tillbaka på söndag igen :)


dagens blogg


Fiint väder!

Hej!
Idag tog jag min andra dos av gardasil vaccinet, dom skyddar mot livmoderhalscancer.. Snacka om att jag är rädd för sprutor, dog nästan! Nu har jag precis kommit hem, och ska plugga lite till ett litet läxförhör vi ska ha imorgon på SO:n. Idag så skulle Ebba och jag fota lite till bloggen men får se om jag får det för pappa eftersom att jag har läxförhör imorgon + att alla i familjen är sjuka utom jag.. Kallas bra immunförsvar hehe.. Kram på er :)

Bilden som Maria la upp på oss på sin blogg ignorera mig för jag ser katastrofal ut på den bilden..

 


dålig bloggning

förlåt för den dåliga uppdateringen , jag somnade tidigt igår och glömde då bort att avsluta dagens blogg så den pågår ända till ikväll så fortsätt vara med i den , man märker när vi knappt uppdaterar eller svarar på kommentarer för statistiken har sjunkit rejält men nu ska vi försöka förbättra oss speciellt med kommentarerna :)
bild från igår

underbart !

kom hem från skolan för typ 45 minuter sen , sitter just nu på balkongen i shorts i typ 15 grader och dricker loka och väntar på att maten ska bli klar , helt underbart väder ska det vara hela veckan , våren är äntligen påväg :)
två bilder tagna precis nyss

Next skola

Hej och godmorgon. Nu sitter jag i bussen påväg till skolan, börjar 10.10 :) Det är jätte fint och skönt ute.. Ointressant inlägg iknow.. Men bättre än inget ellerhur..? Men kram på er så hörs vi senare.

 


dagens blogg


'

Hej, känner att jag blir sämre och sämre på att blogga.. Inte okej asså! Idag var jag i skolan som vanligt. Cykla hem eller nej cykla hem till mamma föresten var där ett tag och myste lite med Carro och Robin som Ebba lagt upp några bilder på för ett tag sedan :) Iallafall sen åkte cykla jag hem, hjälpe till lite med att plocka in mat i kylskåpet eftersom att min låtsas mamma hade handlat. Sen sedan dess har jag suttit och gjort massor av läxor. Tills nu för att jag ska lägga mig, eller föresten åt ju med innan..haha. men nu ska jag kanske ta någon macka eller så och sedan borsta tänderna och sova..    
Godnatt.   Bilden har ni nog redan sett men skitsamma, Kram på er! :)

image description

dagens blogg


dagen + dagens outfit

kom hem från skolan för typ 2 timmar sen , somnade direkt när jag kom hem , nu ska jag plugga lite sen svara på kommentarerna innan jag åker på träningen , här får ni dagens outfit i rätt dåliga mobilbilder :)

dagens blogg


godmorgon

vaknade för ett tag sen och håller på att svara på kommentarer och äter just nu :)
nu måste jag äta upp sen måste jag packa fotbollsgrejer , fixa håret och sen gå , vi hörs efter skolan :)
bild i repris , nya tas i veckan

Sorry for the bad update!

Hej! Idag så började vi klockan tio.. eller skulle ha börjat då men våran lärare var sjuk så vi fick håltimma :) Då så gick vi in till stan för att Maria Montazami kom till make up store. Vi stog i kön i typ 1 1/2 timme, men värt var det! När vi väl kom in så fick vi ta kort med henne ( som hon lägga upp på sin blogg) fick autografer med. Hon var jätte snäll och trevlig. Men sen när jag kom hem så åt jag och sedan cyklade jag till stallet, eller typ gich halva vägen eftersom att det var värsta jävla stormen ute..var serriöst nära på att cykla omkull. Kom typ fem/tio minuter försent till ridningen men fick hjälp av sara, tack! Jag hade Zingo igen och det gick inte så jätte bra! När jag kom hem så åt jag och sedan duschade jag, sen dess har jag suttit och degat frramför datorn.. inte okej! Men nu ska jag sova så godnatt :)


dagens blogg + veckans blogg tävling

vi är också med i hannas veckans blogg tävling , tryck på namnet och var med du också !!

dagens blogg


godmorgon

vaknade precis, är verkligen skit trött och vill bara ligga kvar i sängen och sova istället för att gå 8-4 i skolan :(
nu ska jag fixa en dagens blogg och den kommer upp klockan 9 och sen ska jag börja fixa mig och sådär :)

dagens blogg


Glada!


Rolig dag i stallet

Hej,
nu har jag precis kommit hem ifrån stallet. Som ni ser på rubriken så har det vart en rolig dag, mycket skratt blev det. Evelina eller Lina om ni ser detta så ska ni veta att ni är klockrena! Försökte att blogga i stallet och lägga upp några bilder medn det gick inte.. blir arg på blogg.se appen :/ Men nu ska jag damsuga mitt rum och sedan hoppa in i duschen. Och sen kanske Ebba och jag skulle ut och springa, men vi får se eftersom att hon måste plugga mycket.. Kram på er :)      





match & plugg

kom nyss hem ifrån att ha tittat på när mitt lag spelade match , det gick inte bra men det var bara en träningsmatch!
nu ska jag plugga resten av dagen då jag ligger lite efter nu när jag varit sjuk och sen ska jag hem till mamma :)
glöm INTE dagens blogg HÄÄR !

dagens blogg

glöm nte säga vad ni gjort och andra kommentarer hänvisas till andra inlägg annars tas dom bort :)

godnatt i förväg


Who run the world.. GIRLS

Hej!
Nu har jag precis bokat tid till min andra dos på gardasil vaccinationen. För er som inte vet vad det är så är det en vaccination mot livmoderhalscaneser :) ikväll har jag bara chillat ätit godis, chips och druckit cola. Eftersom att jag ska till stallet imorgon tiidigt, klockan halv åtta ska jag vara i stallet med sex andra tjejer. Vi ska ha stallet och det innebär att vi ska fodra,mocka, släppa in och ut hästar och mycket mer, alla som är skötare-och fadderskötare i stallet har ansvar tillsammans i stallet från 7.30 till 15.00. Jag ska ha stallrt med Lina,Steffi, Evelina och två små fadderskötare :) Ska försöka att mobilblogga lite imorgon när jag är i stallet. Kram :)


Lördaaag

Hej hej, riktigt kul att vi kommit med på aktivaste blogg listan igen! Idag vakna jag vi tio tror jag, aa det gjorde jag. Sedan dess har jag duschat, ätit frukost och spelat xbox med mina bröder :) Idag har jag inte planerat något.. Igår var jag på kalas men berättade inte riktigt vem det var så gör det nu, Jenny heter hon som fyllde 15 år. Dom är våra grannar men kände dom innan vi vart grannar med, för våra föreldrar är vänner och har känt varandra rätt så länge. Här får ni en bild på en jätte god dryck dom gjorde igår :) Kram 


kusiner x2

photos - ebba

godmorgon

ja nu är vi med på listan igen och det är ju riktigt roligt , nu får vi hoppas på att vi stannar i några dagar :)
godmorgon iallafall , vaknade precis och ska snart börja fixa mig och äta och sånt där som hör morgonen till och sen så tar jag bussen och kollar på min träning som jag inte får vara med på :(

dagens blogg


My bad

Hej och förlåt för att jag inte har bloggat så mycket! Idag så var jag i skolan sluta tio över ett, men stanna som vanligt räätt så länge :) Nu har jag precis gjort lassange, eller inte helt själv utan använde knorrs lassangepåse hihi.. Nu ska jag vänta på att den ska bli klar och sedan gå på grannens kalas :) men tjaoo så länge. Kram


Haha är det bara jag som tycker den här bilden är klockren..?

 


kusiner

photo : jag (ebba)
min morgon har bestått av att svara på kommentarer och redigerat bilder från en fotografering med mina kusiner ( isabellas syskon ) från förra veckan och här över så får ni 2 av bildern och fler kommer nog att visas :)
klicka på LÄÄÄÄÄNKEN och ta chansen du också !

dagens blogg


dagens blogg


dålig bloggning

jag har inte bloggat så mycket när jag varit sjuk men har inte orkat och sådär men nu mår jag bättre och ska försöka börja blogga lite bättre , ligger just nu i sängen och halssover och tittar på sjukhuset och svarar på kommenatater och väntar på att pappa ska komma hem och börja laga mat :)
vi är med i en tävling på emelies blogg , klicka på namnet och va med du också !
glöm inte dagens blogg HÄÄR !

Torsdag

Hej!
Har precis suttit och svarat kommentarer och sådär. Slutade vid 15.10 idag, när jag sluta så cykla jag hem som en dåre.. I stallet så delar jag och min lila syster skåp och hon skulle rida vid fyra. När jag skulle lämna nyckeln så hade hon precis åkt, så vart lite arg på mig själv men sådant händer.. Nu så är jag jätte hungrig så ska äta lite. Men idag så fyller min låtsas mamma år så kommer komma lite folk hem. Men nu ska jag äta innan jag dör!
Kram :)

Rekord!

Igår hade vi rekord många läsare, hoppas ni hittar tillbaks idag ;)

 

 

image description image description


följ oss på instagram

image description image description
följ oss inte bara här på bloggen utan börja följ oss på instagram också : ebbanilssonn & isabellabremberg

Matte

Sitter just nu och har matte.. Kul, eller?

 


dagens blogg

glöm inte skriva vad ni gjort och andra kommentarer hänvisas till andra inlägg annars tas dom bort :)

dagens blogg


Semla

Hej, Har precis ätit mat, kyckling, ris och sås. Efterrätt blev det också SEMLA ! Nu ska jag chilla lite och sen sova, kram :)

image description image description

 


SO

Sitter i skolan just nu och har genomgång i so:n, ska lyssna nu så hejdå :)

glöm inte dagens blogg HÄÄR !


namen titta här

att vakna upp till det här en dag när man är sjuk är ju inte helt fel !
glöm inte dagens blogg HÄÄR !

dagens blogg

glöm inte att skriva vilka saker du gjort och kommentarer som inte har med dagens blogg att göra hänvisas till andra inlägg annars så tas dom bort !

dagens blogg


Godnatt!

Ville bara säga godnatt till alla läsare, puss :*   Lite halft gammal bild osv :)


Tummen upp

Hej, kom hem ifrån skolan för typ tio minuter sen. Förlåt för att jag glömde att blogga igår kväll :/ Idag har det varit rätt så skön dag kolla film på både svenskan och spanskan! Nu ska jag äta för jag  är jätte hungrig men hörs väl senare. Jätte dålig kvalité på bilden för att jag tog den med datorn men tyckte den var gullig på oss även fast man inte ser ansikterna :) Kram


dagens blogg


död

har varit vaken halva natten för att jag inte kunnat sova då jag verkligen inte mår bra , inatt hade jag 40 graders feber och det har jag aldrig haft tidigare , inte mycket data för mig idag men dagens blogg kommer upp klockan 9 så va med i den så kanske vi hörs senare men nu ska jag gå upp och äta glass , det ända jag kan äta just nu :(

image description

det här är vad halva min natt bestått av glas , halstabletter och vatten !

 


dagens blogg

idag var det väldigt många som var med och det är kul att det blir fler och fler på dagens bloggtävlingarna för då är det ju roligare att vi har det , för er som inte vann så kommer det upp en ny chans klockan 9 imorgon :)

Stallet next!

Hej, idag har jag suttit i skolan halva dagen medans det är apskönt ute.. Fick iallafall mycket frisk luft idag eftersom att jag cykla dit och hem. Nu ska jag bara skriva klart och sedan bege mig på cykeln till stallet.  KAn försöka att mobilblogga sen och lägga upp bild på hästen jag ska rida, bara om det funkar och om jag har tillräckligt med tid till det :) Och sen en fråga till er läsare,har det varit varmt hos er med ? ;)  Hörs sen i stallet eller sen när jag kommer hem, Tjaoo!
image description

sjuk igen

gick hem från skolan för att jag kände mig hängig , nu ligger jag nerbäddad i min underbara säng med feber, huvudvärk, med en förstörd hals som bränner som tusan efter denna jäkla hosta !
nu ska jag försöka äta något och sen blir det bara att vila och hoppas på att man slipper vara sjuk i en vecka igen !

dagens blogg


What are words when you really don't mean them when you say them





Hej! Förlåt för att jag inte har bloggat förns nu. Men idag så var inte Ebba och jag ute och fota. Jag kände verkligen inte för att ta kort och så för att jag inte visste vad jag skulle ha på mig. Men iallafall Följde med min kusin My och min andra kusin Anton till ett ställe där Anton skulle Testa parkour med sin kompis. Vi satt där i två fu*king timmar och hade det hur tråkigt som helst. Men sen så gick vi hem och så åt jag. Vid 7 så såg jag på ponnnyakuten, för er som inte vet vad det är så är det ett program som går på svt barn. Det är tjejer och killar som är med  för att dom behöver hjälp på något sätt med antingen sin häst eller sig själv t.ex. att man inte vågar att hoppa. Jag tycker att det är ett jätte bra program, har ni sätt det någon gång ? :) Men syns antingen senare eller imorgon,  kram :)  

Här är en bild på deltagarna, Tobbe och Anna

-

dålig uppdatering idag men jag har varit med felicia och hanna och så har jag spelat match :)
nu har jag precis duschat och ätit , nu blir det att svara på kommentarer och sen blir det big brother :)
vi är också med i veckans blogg på johannas blogg och i cassandras dagens blogg , var med du också :)

godmorgon

vaknade för ett tag sen , tänkte börja fixa mig snart för senare blir det nog att träffa bella och fota lite och senare vid 5 så ska jag på match , vi ska köra mot/med p97 orna från smedby :)
konstig och ful bild ifrån igår

loreen vann !

tyckte ni det var rätt som vann årets melodifestival ?

ebba & isabella

hej , vi sitter just nu och tittar på melodifestivalen , förut så försökte vi att göra en videoblogg men det blev inget bra så vi gav upp eller vi gav inte upp utan melodifestivalen började :)
men nu ska vi fortsätta kolla på mellodifestivalen och här har ni ett videoinlägg med alla videosar vi gjorde :)

-

kom nyligen hem från träningen och ska snart duscha och städa rummet :)
snart ska jag va bella sen ikväll ska jag med min syster till hennes kompisar och äta och sådär :)

romme

det blev en riktigt bra dag idag , tror dock jag gjorde dom värsta vurporna i hela romme haha , ramlade 2 gånger och dom var inte små gjorde typ volter haha , men klarade mig med en stukad tumme och en lite svullet knä bara :)
nu ska jag duscha , äta och sen blir det bara att ta det lungt framför tve :)

.

Hej !
Idag vakna jag klockan sex som jag aldrig brukar göra, gjorde det för att fannys buss hemifån gick klockan 07.22 -.-
Aja men idag har jag vart i skolan och sluta klockan 13.20 CHILL! Men stanna dock kvar i typ två timmar eftersom att det hände lite saker, men det tar vi inte upp på bloggen. Kom hem för typ 40 minuter sen och har bara kollat runt på internet ,haha. En sak bara Igår hade vi rekord med besökare, sånt blir vi riktigt glada av, hoppas det blir ett nytt rekord idag! Kram på er så syns vi senare :)

Bild påp Paddan hästen som jag är skötare - fadderskötare på :)


godmorgon

godmorgon om någon är vaken haha , sitter just nu på bussen till Romme :)


statistik och godnatt

ska packa nu och sen sova , imorgon ska jag upp klockan 5 för att åka till romme med skolan :)
vi är glada över att våran statistik bara ökar och ökar , ni är bäst , tummen upp till er !! ♥

dagens blogg


Hos Fanny

Hej, ja som det står på rubriken så är jag hos Fanny och ska sova här. Men idag så har jag och Fanny vart  barnvakt till mina syskon och sedan gick vi iväg och hämta min cykel som jag glömt vid bussen som jag brukar ta när jag åker till stallet. Sen så hjälpte vi till att fixa salladen som vi skulle ha till maten, vi åt hemmagjord hamburgare med pomme..mums. Sen kom vi hit och typ chillat tills nu. Nu ska vi se på film så hörs imorgon. kram :)


dagens blogg


godmorgon

vaknade precis och idag ska jag äntligen till skolan igen , har inte varit där på nästan 3 veckor !
nu måste jag fixa mig och sådär men glöm inte dagens blogg som kommer upp klockan 12 :)

Godis och glass ja vad med kan man önska sig!


dagens blogg


Städat, CHECK!

hej!
Idag har jag varit i skolan som vanligt, kom hem vid 4 och börja direkt att städa. Fanny och jag bestämde idag i skolan att vi skulle sova över, så det var därför jag städade i mitt rum. Nu sitter vi båda och bloggar, Fanny har också en blogg som ni kanske förstog. Det är den bloggen som vi fixade med designen igår. Kolla gärna in den och släng in en kommentar så blir hon nog glad! Nu ska vi ta lite bilder som hon ska ha att lägga upp på bloggen.
Kram :)   

jag                                 Fanny

ljust

photos by : me ( ebba )

dagens blogg


godmorgon

hemma idag med , men börjar känna mig bättre och ska till skolan imorgon och på fredag så ska vi till romme :)
nu ska jag försöka sova lite till vaknade vid 8 och kunde inte somnna om !

I'm gonna live my life, no matter what we party tonight!

Hej slänger in ett snabbt inlägg. Förut eller typ vid åtta så fick jag värsta rycket och gjorde våfflor, tycker själv att dom vart fett bra. Imorgon så börjar jag vid tio chiiilll! Haha jag lever. Nae men nu ska jag sova så godnatt allihopa :)


dagens blogg


här har ni länken


Tisdag

hej!
Vart ass dålig på att uppdatera, men duktiga Ebba håller bloggen uppe! Igår var jag i skolan sen så red jag. Hoppade Bas och tyckte själv att det gick väldigt bra! Idag har jag vart i skolan, men sitter du och skickar en bild till ebba som hon ska fixa till min kompis fannys blogg som hon ska fixa :) Kan länka den sen när den är klar. På torsdag har jag studiedag och känns huur bra som helst! vet inte riktigt vad jag ska göra då men det får vi se då, kanske stallet kanske sova över med någon. Hittar väl på något kul iallafall :)
Allihopa anmäl er till dagensblogg!

vårtecken

photos by : me ( ebba )

dagens blogg


5 bästa från melodifestivalen

1 , 2 , 3 , 4 ,5

godmorgon

hatar att vakna tidigt när man ändå är sjuk och inte ska till skolan och att man inte kan somna om efter heller :(
jag ligger just nu och tittar på gossip girl och ska snart gå upp om jag orkar , idag har jag förminskad temp , huvudvärk och är jätte förkyld och illa mående , jag hoppas iallafall att ni mår bra och är friska ? :)
gammal bild

dagens blogg


lite nytt

har lagt in lite bilder i menyn , funderar på om det är något mer jag ska göra om men vi får se , men glöm inte dagens blogg nu , anmäl er , det är mycket roligare när det är flera som är med :)

dagens blogg

vi är med i hannas och johannas veckans bloggar , va med i dom också :)

godmorgon

vaknade helt svettig med feber och huvudvärk imorse så det blev ingen skola för mig idag :)
ska starta en dagens blogg nu och sen gå upp och äta och se på tve ett tag och om jag orkar senare så går jag nog ut och fotar lite , är ju hos mamma nu så har kameran :)
hoppas ni har det bra och är friska ? :)

hemma

kom hem för några timmar sen , var hos farmor under förmiddagen och nu under kvällen har jag ätit god mat och spelat kort , jag tror fortfarande jag är sjuk så får se om det blir skola imorgon men nu ska jag se big brother :)
lite bilder ifrån igår

Before I die




























Förlåt för dålig uppdatering!

hej,
har inte bloggat på jätte länge känns det som men sorry för det ska bli bättre! Idag har jag varit stallvärd i stallet från tio till ett, sen stanna jag till typ halv fem för att jag hjälpte Alice som ska iväg att tävla (pay and jump) på Fjonkis imorgon. Så vi duscha och frisera henne lite, hoppas det går jätte bra för er imorgon! Sen när jag kom hem så ladda jag ner massor av låtar som jag skulle lägga in i mobilen.. Efter det så åt jag, kolla på melodifestivalen och åt as god glass!
Och sen efter det så kolla familjen på en film tillsammans :)
imorgon har jag inte riktigt planerat vad jag ska gör, men det får vi se då.  :)


spelar

sitter just nu och spelar guitar hero :)
ska snart äta sen blir det något spel sen gladiatorerna :)
ska säga till Bella att blogga lite också :)


godmorgon

kom precis ut från duschen , ska börja fixa mig nu och äta och sådär sen åker jag till småland tills imorgon :)
jag kommer kanske mobilblogga något men vi får hoppas på att bella håller uppdateringen uppe  :)
INGEN ny dagens blogg kommer idag eller imorgon utan vi börjar med det igen på måndag :)

dagens blogg ........


godnatt i förväg

image descriptionimage descriptionimage description
lite bilder tagna idag , har mest legat hemma och tittat på big brother och ätit natur godis :)
nu på kvällen har jag och pappa ätit hemmagjord pizza och nu sitter jag och äter choklas framför big brother :)
nu tänkte jag snart se några avsnitt av gossip girl eller en stund till av bb sen sova ingen sovmorgon imorgon inte ska upp klockan halv 8 imorgon sen åka ner till småland , ska avsluta dagens blogg nu men godnatt i förväg :)

följ oss på instagram

image description image description
följ oss inte bara här på bloggen , ni kan också följa oss på instagram :)
ebbanilssonn och isabellabremberg !

vinnare + ny omgång


godmorgon

vaknade precis , sitter just nu och tittar på big brother , har live , orkar inte springa då jag inte mår säder jätte bra , har huvudvärk och feber  , nu ska jag äta och sen avsluta dagens blogg , och sen gå ut på en promenad :)

godnatt

jag orkar inte starta datan just nu så dagens blogg avslutas imorgon kl 12 tillsammans med en ny omgång :)
nu ska jag sova är skit trött , är ledig imorgon också så blir nog upp och springa imorgon bitti också :)


Justins födelsedag !

Hej!
Idag är det som sagt Justin Biebers Födelsedag och jag är såå glad för hans skull.
Okej vart ska man börja igentligen, det börja med att hans mamma la upp ett klipp på youtube där han sjöng en av Ushers låtar. Det var många som gillade hans röst och kommenterade att hon skulle lägga upp flera & hon la upp en efter en  .. På det sättet blev Justin väldigt känd. När Scotter Braun hittade Justins klipp som hans mamma hade lagt upp så blev han jätte fasinderad över Justin, så han sökte efter Justin och honoms mamma. Till slut fick han tag på dom och sa att han hade hört Justin sjunga på youtube och att han gillade hans röst väldigt mycket.. Så efter mycket prat mellan Pattie, Justins mamma och Scotter så bestämmde dom sig för att flyga och träffa Scotter. När dom kom fram så ville Scotter visa Justin för Usher. Så dom åkte till Ushers studio (Usher var Justins största idol). Så såklart ville justin fråga om hans autograf och sånt och Uscher frågade Scotter vem är det här, din kusin eller..?  Då förklarade Scotter hela historien och Usher förstog. Sen när dom hade pratat en stund så fick Justin sjunga en av Ushers låtar till honom,  han applådera och tyckte likadant som Scotter. Så det var typ så allt hände :) Men sedan dess  har det hänt vääldigt mycket i Justins liv!

HAPPY BIRTHDAY JUSTINBIEBER! <3







dagens blogg


träning

image descriptionimage descriptionimage description
joggade en bit sen körde jag lite intervallträning och sen joggade hem igen !
nu blir det ett varmt bad och vänta på att bella slutar så ska vi nog på stan :)

godmorgon

vaknade precis för att alarmet ringde , är ledig idag men ska snart ut och springa hade jag tänkt och när isbella har slutat skolan så ska jag nog på stan med henne ett tag :)
nu ska jag gå upp och äta och sen fixa mig sen går jag ut och springer , dagens blogg kommer upp senare sen :)
image descriptionimage descriptionimage description
jag igårkväll hahha