mer bilder från tävlingen

lite halvt suddiga bilder men det är skit svårt att få bra bilder när man fotar ridning iallafall hoppning :)

godmorgon

vaknade vid 8 eller nått för att det var as ljust i mitt rum och jag kunde inte somna om så gick upp och gjorde mig en god frukost (youghurt med jordgubbar och musli och juice ) och tittade på tv ett tag och nu blir det en stund med bloggen och sådär då jag inte orkade igår :)

två bilder från tävlingen

mer bilder kommer imorgon och då på hästarna och sådär :)

----

hann inte blogga imorse då jag trodde jag inte skulle hinna till då tävlingen började men jag hann eftersom jag cyklade skit fort , fotade lite och bilder kommer sen , efter jag fotat så cyklade jag till stan och träffade felicia en liten stund och nu kom jag nyss hem och ska städa mitt rum innan jag träffar hanna för att gå på ifk med henne :)
bild i repris

min dag och morgondag

min dag har bestått av att rensa garderoben, vikt allt och städat rummet hemma hos mamma, på kvällen hade vi gäster och åt gott , nu ska jag sova för imorgon ska jag till stallet vid 10 för att fota bella när hon tävlar och efter det träffa felicia och sen blir det hem och träna :)
6 bildern från min dag :)

fototävling

jag är med i en fototävling på julia´s blogg och den är i samarbete med tvspelsweb.se och det jag vill vinna om jag vinner är det HÄR closeup filtret:)
jag deltar med bilden ovan för att jag är grymt nöjd med den och min motivering är att jag vinner nästan aldrig saker och har väldigt länge och väldigt ofta vilja ha och behövt ett close up filter och nu när jag har chansen att vinna ett så kan man ju iallafall försöka :)

TIDSINSTÄLLT INLÄGG

Hej :)
Just nu är jag antagligen ute och fixar banan inför imorgon. När det är klart tänkte jag smörja lite och sedan börja och borsta Felix tills imorgon :)



Detta är Paddan och intr Felix.. ;)

dagens fråga ?


godmorgon

har knappt kunna sova inatt känns det som , har vaknat typ hela tiden och kollat på mobilen , gick nyss upp men är verkligen skit trött!
ska börja fixa mig och sådär snart och åka till mamma dit vi ska få gäster och sen kanske jag träffar någon :)
svara på dagens fråga som kommer upp strax , men NU blir det duschen :)
bild i repris

3D PICTURE


SHO BITCHES



HEEEEJ! Äntligen är våran statistik på topp igen! Är verkligen jätte kul! Idag var jag som sagt i stallet och var stallvärd istället för Steffi. Kom hem vid typ halv åtta. Sedan dess har jag ätit,duschat, ätit jordgubbar och tittat på tv :) Imorgon ska jag med till stallet och vara stallvärd igen med det är mitt orginala stallvärds jobb eller vad man ska säga. Sedan efter de ska jag hjälpa till att bygga banan tills på söndag för då är det pay & jump på NORF. Och JAG ska vara med, ska ha Felix och hoppa 50 cm... Jaja =O) Juste på söndag har jag stallet med från 07:30- 15:30 ungefär ..huh. Men nu ska jag sova snart see yaa! KRAM :)

fredagens blogg blev


fredagens blogg

glöm inte att skriva vad ni gjort och kommentarer som INTE har med dagens blogg att göra , snälla kommentera dom i ett annat inlägg :)

IN THE SCHOOL



Hej! Just nu siter jag med Sandra i slöjden. HAr inte gjort ett skit eftersom att jag håller på att göra gardiner.. Men nu ska jag dra uppdaterar senare om jag hinner. Ska till stalle senare typ direkt efter skolan så bloggar nog ikväll. :) Kram

godmorgon

vaknade precis och ska snart fixa mig sen åka till mamma och äta frukost med henne och hämta lite skolgrejer och sen börjar jag halv 10 :)
idag är vi med på listan igen , inte så långt ner denna gång , så välkomna alla nya läsare :)

OMB!

Hej! Vet att jag inte bloggat på ett tag men det ska jag ta tag i nu! Har inte haft så mycket tid på att blogga faktiskt.. Juste Justin kommer till sverige nästa år!! Hur glad?? Han sa att han ska komma till sverige i en interjuv!!! Glad tjej här!!!!!!
Tillbaka till bloggen så börjar jag att blogga i morgon igen, tar nya tag! Men kram :)


godnatt

inte sådär jätte bra uppdatering idag men har inget att blogga om och bella vet jag inte vad hon gör och när hon tänkt att blogga faktiskt !
har ängnat min kväll åt att svara på kommentarer och att plugga hemkunskap , nu tänkte jag äta och sen sova och imorgon blir det skolan igen , en skön dag men bara lugna lektioner har dock ett hemkunskapsprov men det kommer nog att gå bra :)
mycket data och mobilbilder på sistone men blir mest det när jag är hos pappa

taskiga kommentarer

asså blir så irriterad på folk som håller på sådär !
flera gånger när man kollar denise blogg så har hon fått massor med dåliga och as taskiga kommentarer , det är inte bara hennes blogg som får taskiga och dåliga kommentarer men nu är det de kommentarerna jag riktar in mig på , fattar inte vad det finns för folk egentligen som bara sitter bakom datorskärmen och kommenterar såna grejer och inte ens vågar stå för det och skriva sitt namn !
om man inte tycker om personen eller bloggen så är det ju inte så svårt att sluta läsa den , folk ska istället sänka andra och låta dom ta massa skit som dom inte ens är värda , det är bara onödigt och fegt att ge massa skit till en annan , speciellt genom en blogg !
ni som håller på med att kommentera massa dumt och taskigt sluta nu , och våga istället stå för vem ni är och vad ni säger !
Vad tycker ni läsare om alla taskiga och dåliga kommentarerna och att de inte vågar stå för det ?

godmorgon

stannade hemma idag med då jag inte mår sådär jätte bra just nu , sitter just nu och äter frukost och kollar på tv , ska nog klä på mig och gå/cykla till mamma för att slippa vara ensam för det är skit tråkigt , men vi får se :)
just nu .....

dagens fråga !


godmorgon


vaknade typ vid 6 imorse och kunde inte somna om , är hemma idag men mår bättre så ska nog till skolan imorgon igen :)
tänkte svara på lite kommentarer och fixa en dagens fråga och sedan sätta på någon film och sova en stund , kanske ska ut och gå eller fota en stund sen ? :)
bild i repris

------

Hej.
Kom hem vid kvart i nio ungefär, från att jag cyklade hem från Hanna. Var med Hanna, Fanny och Aglice, vi hade det verkligen ass kul. Först när vi kom dit så cyklade jag Och Cornelia till coop och köpte grädde och kakao. Sen tillbaka till hanna och baka kladdkaka. Men sen såg hon att dom inte hade några ägg, så Cornelia och jag gick till näraste granne och fråga i fall dom hade två ägg att låna oss. Väldigt pinsamt kan jag säga!  Men till slut så fick vi ihop en smet som inte ville bli klar så vi åt en väldigt smetig smet.. kan ju säga att den inte var värd det som vi gjorde för den.. Men i alla fall så satt vi typ och chilla i Hannas rum i typ fyra timmar.. Massor prat hann vi med! Imorgin är det studiedag, yeeeees! :D Men nu ska jag checka facebook och twitter lit så hörs imorgon byee :) 
Blääääää


sjuk

kom hem från skolan för typ 1 timma sen , ligger just nu i sängen med världens huvudvärk , feber , hosta , as förkyld och kan knappt andas , tänkte sätta på någon film nu och sova en stund , senare ska jag iväg på spelarmöte med laget :)

godmorgon

vaknade precis , är typ sjuk , har skit ont i halsen och är skit förkyld (kan knappt andas) , ska iallafall till skolan då vi har fadderslinga och jag sa igår att jag skulle va sjuk om jag inte fick byta grupp så måste dit ändå , vi har inte så många lektioner heller så jag klarar det nog ändå :)

massor plugg

har pluggat typ hela kvällen , så typiskt mig att jag råpluggar och gör klart saker typ kvällen innan det ska vara klart , har iallafalla gjort klart mitt engelska arbete som är tills imorgon , hade gjort typ hälften och just nu har jag en och en halv punkt kvar , ska skriva klart om whitney houston och sen sova , är verkligen as trött , och känner mig inte helt frisk heller :(
ni ser nog på bilderna att jag är trött , as konstiga ögon och röd i ansiktet

Vargbröder

Hej!
Idag har jag ridit, hade Zingo och det gick sådär. Efter det så satt jag i Paddans spilta och myste med honom, mysigggt! Sen åkte jag hem och åt. Hämta jackan somm vi beställde idag, var inte lika snygg som den var på bilden som jag såg. Men efter mycket tänkande så tror jag det blir så att jag behåller den.. :) Nu ska jag ligga i sängen och läsa vargbröder som ska vara utläst på torsdag och jag har bara läst 65 sidor av 350 ungefär.. :o
Men ska dra så jag hinner att läsa mycket så säger godnatt nu, kram :) 
Orkar inte Fixa bilden men ni får tyå vända datorn om det går.. hihi. Juste kanske ska säga att det är Zingo som blev utklädd av några små tjejor i stallet! :) Sött med tungan ute också!

gissa bloggen är avslutad !

det var inte så många som gissade idag , så det är bara 2 st som får länk och då den 3 och en är utlottad !
rätt svar var THAIPINNEN.SE och vinnarna är , vinnare 1 och vinnare 2 !

gissa bloggen ?

vi kör igång en ny omgång av gissa bloggen på direkten :)
det är samma regler som gäller , man får bara gissa en gång och de som får en länk är 3,16,23 och den sista som gissar rätt :)
denna gång känns det som att det blev en lite lättare då man ser lite mer , om man tittar rätt noga iallafall :)

godmorgon

vaknade för typ en timma sen , är skit trött , har ont i halsen och orkar verkligen inte gå till skolan men jag måste !
dålig kvalite men det får gå bra ändå

Ponnyakuten

Kollade nyss klart på ponnyakuten på svt play. Det är serriöst mitt favoritpogram.. Släppte några tårar med islutet när Shirin började gråta! Men godnatt allihopp så hörs vi imorgon. Kram!


...

Hej! Har inte vart så bra uppdatering i helgen, ifrån mig iallafall.. Men det är för att jag var hos Fanny Från fredag-söndag. Vi hade det kul, prata massor. Idag kom jag hem vi 13.40 från Fanny. Frächa upp mig med en dusch, och sen vi tre ungefär så gick jag över till My som fyllde 15 år! Sen så var jag ute på gården med mina småbröder Viktor och Robert. Va ut i en timmma om inte mer. När jag kom in så kolla jag på en film med min bror. Och nu ska jag snar se på Mästarnas Mästare. Just det beställde hem en skinnjacka i torsdags som alltingen kommer hem imorgon eller övermorgon! :)   Kram


gissa bloggen är avslutad !

gissa bloggen är nu avslutad och en ny omgång kommer komma upp under veckan !
rätt svar var MOLLY`S blogg och vinnarna är vinnare 1 , vinnare 2 och vinnare 3 !

---

kom precis hem ifrån hanna , vi var och tittade på ik syliva mot utsiktens bk ,nu ska jag avsluta gissa bloggen och äta och sen svara på kommentarer och sen plugga ,statistiken har höjts igen då vi är med på mest aktivaste listan igen och fortsätt bara kommentera , ni är guld värda :)

gissa bloggen ?

nu kör vi igång en gissa bloggen tävling efter tips från andra att ha lite mer dagens fråga eller gissa bloggen som vi tar denna gång :)
alla som gissar rätt kommer inte att få en länk utan bara den 5,15 och den sista som svarar rätt kommer få en länk , men man får bara gissa en gång :)

kvällen är din

sitter just nu och tittar på kvällen är din , ska snart fixa mig och cykla bort till hanna och sova hos henne :)

godmorgon

vaknade för nån timma sen och har precis ätit frukost , ska börja fixa mig och sådär nu och sen cykla till gymmet och träna afro och sen kanske simma nån timma efter sen också , nu måste jag skynda ska åka om typ 20 minuter, men hoppas ni får en toppen lördag och också en bra och rolig helg , vad ska ni hitta på för något ? :)
ser helt galen ut , helt ofixad och ser jätte trött ut !

CUPCAKES




CALL ME MAYBE

HELLU!
Nu ligger jag hos Fanny i hennes uppblåstbara madrass nere i källaren.. scary :/ Haha men vi har typ bara chillat, pratat gamla minnen och så :) Vi va på Hemmakväll med och köpte lite godis, hihi. Men nu ska vi snart sova så säger godnatt i förväg!
Bjuder på en fin bild på snygga mig och så fina Didde i bakgrunden.. :) (Ni som inte fattar så är den inte serriös.)


smoothie

kom nyss hem ifrån melodifesrivals grejen , nu ska jag fixa en smoothie ( mycket smoothie snack just nu men det är så jäkla gott )  och se på någon film och bara ta det lungt och imorgon så blir det träning på förmiddagen :)

- Ebba -

kom hem från skolan för ungefär 1 timma sen , skön dag i skolan idag med bara massa lugna lektioner , nu blir det att hjälpa till med maten och sen vid 7 så blir det att titta på melodifestivalen där olika skolor tävlar med en varsin grupp eller en ensam deltagare :)

IS ANYBODY OUT THERE

Tjoooooooooooo !
Idag var jag på stan med Hannis och Fanny. Hanna köpte en kort topp eller vad man ska säga, haha. Sen gick vi till någon ställe och åt glassssss :D Men iallafall sen åkte jag hem och fixa en snabb soppa, och åkte sedan iväg till stallet. Det är teori vecka. Cet innebär alltså att det inte är någon ridning utan bara massor av praktiska grejor, t.ex. idag så var det en tömkörnings clinic :) Sen på vägen hem så tog jag några bilder!




just nu

sitter just nu och dricker smoothie och svarar på kommentarer , tänkte sova i nån timma nu , är verkligen skit trött och för att orka en timmas domarutbildning och 1 och en halv timmas träning direkt efter så behövs verkligen det :)

dålig bloggning från mig

förlåt för dålig bloggning , jag höll på att skriva igår men jag somnade medans jag skrev , var jätte trött och sen fick jag stressa till träningen och somnade direkt när jag kom hem igen :)
kom nyss hem från skolan , tänkte sova ett tag har världens huvudvärk och är as trött :)
bild tagen nu , ser helt galen ut

~Godmorgon

Hej! Nu sitter jag vid matbordet och äter mannagryns gröt. Blev en till sovmorgon, börjar 10:10 idag. Snart ska jag gå och borsta tänderna och ansiktet. Men det här blev ett megakort inlägg så hörs vi sen senare. Kram! :)

hejhej

hej hej, nu ska jag sova.. Har precis ätit en mannafrutti eller vad det heter. Duschade också, väldigt läänge, somna typ. Men iallafall sist jag bloggade så skulle jag börja med min berättelse som blev klar! Faktiskt nöjd över den :) Men nu ska jag sova så hörs vi imorgon, kramis på er! :)  
Ni får en liten webcamera bild, då inte kvalitén är bäst.. ;)


Mellanmål

Hejhej.
Just nu sitter jag här i min soffa och ska skriva om min berättelse som jag håller på med i svenskan. Sitter samtidigt och äter äpple & lite mariekex :) Idag sluta jag vid 14:00, gick till kiosken efter det och köpte chokladboll. Sen tog jag, Nea och mois spårvagnen. Åkte med den till vårdcentralen och tog sedan 119 där. Men hörs senare., kram! :) 


dagens blogg


~Godmorgon~

Godmorgon! Nu har jag precis vaknat, ligger i sängen och mobil bloggar. Ska snart ge mig ur sängen och äta frukost.. Men först måste jag klä på mig. Juste börjar 9:30 idag, eller alla tisdagar men hörs senare, kram!


Godnatt !

Godnatt! Nu ska jag bara skriva ett litet inlägg och sedan sova. Clinicen var faktiskt intressan! Var en Dressyrclinic med Caroline Carlstedt, Först red Mimmi (en av våra instruktörer) och sedan en annan tjej som hete Carolina.. Hon hade en jätte fin häst! Men sen när det var klart så cyklade jag hem och tog sälskap av Moa,Agnes och Isabella. Kom hem vid halv nio tror jag, aa det gjorde jag.. ;) Först så åt jag kvållsmat och sedan duschade jag. Men nu ska jag sova så hörs imorgon! Godnatt igen.. :)
Bild i repris.. ;)


dagens blogg


....

sitter just nu i vardagsrummet och kollar på tve och svarar på kommentarer och tar det allmänt lungt , ska snart äta och sådär och sen träffa hanna och hämta min kusin för att sedan gå och titta på IFK norrköping mot GIF sundsvall :)
trött och sliten ?

Påväg hem..

Hej! Just nu sitter jag på bussen påväg hem. Slutade vid 15:10 sen dess har jag åkt både spårvagn och buss. Nu dka jag snart gå av bussen, när jag kommit hem ska jag äta och sedan till stallet på clinick. Kommer inte riktigt ihåg när det börjar.. Men det slutar iallafall vid halv åtta men ska av nu så hejdå!


Uncan-jour


dagens blogg


dagens blogg


plugg , plugg och ännu mera plugg

har suttit och ätit nötter , rostade majs och pluggat samtidigt som jag hållt på mycket med bloggen idag !
nu tar jag en paus och äter och åker hem till mamma och kollar på big brother och pluggar lite till innan jag ska sova :)

Just nu!


Tjaba tjena hallå

Helluu, Idag så vakna jag vid ett.. När jag vakna så gick jag och åt frukost på direkten. Sen gick jag ut på gården med min lille bror, och där var såklart resten av mina syskon med mamma :) Efter det så gick vi in till Tessan och gänget och fika :)  Och nu sitter jag här.. vet inte riktigt vad jag ska göra nu, men det märker jag väl :) Ses sen!


godmorgon

vaknade för kanske 2 timmar sen men har legat och tittat på gossip girl tills nu, nyvaken på första bilden , bjuder !
ska svara på lite kommentarer och så nu och sen blir det massor med plugg , har 2 prov i veckan nu :/

dagens blogg


Seent inlägg

Hej, som ni kanske märkte så glömde jag att blogga i stallet.. Men gör det nu istället. :) När jag kom till stallet så satt jag, Tilda och Emma och smörjde.senare så tog vi in hästarna med Linda. Sen när alla tjejer kom ut som håller på att ta grönt kort kursen kom så vart det fullt ös i stallet eftersom att det är dressyr tävling imorgon. Alla fixade hästarna väldigt fina! Men sen när jag kom hem så var klockan typ sju, tror jag så åt jag mat och sedan gick över lite till grannarna. Sen dess har jag suttit framför tv med Pappa och Låtsasmamma och tittat på en film som blev klar nu :)
Men nu ska jag snart sova så hörs imorgon !  Kram :)

Fin bild på Zingo som Steffi fixa :)


färdig

nu är det nästan klart , det är bara lite små fix kvar som kommer att bli klart inom kort och sen kanske vi ska byta header , men det ska bella avgöra när hon är hemma men nu ser det hyffsat bra ut iallafall och det mesta är färdigt :)

under renovering

bloggen håller just nu på att göras om så om den ser konstig ut så är det därför !

tummen upp till er !

Hej allesamans! Jätte Glad.. Vi är med på mest aktivaste bloggarna! :) Nu snart ska jag iväg till stallet bortsta lite på Paddan och chilla lite med folket där, jag kan göra en mobil inlägg sen.. Ses senare.  Kram :) 


--

kom nyss hem ifrån att ha spelat match och vunnit med typ 10-1 , det var dock mot smedby ais f98-99 och vi är smedby ais f97 , kom iallafall hem till att vara med på mest aktivaste listan igen , det är ju jätte roligt eftersom vi började blogga ordentligt igen i förrgår , nu när vi får ännu mer nya läsare så ska jag fixa designen :)

tre bilder ifrån igår

jag håller på lite med design fix , men väntar på att bella ska komma hem så hon kan va med och bestämma vilken header vi ska ha och sådär , här över är iallafall 3 av bilderna ifrån igår :)

äggmålning ifrån helgen

min kamerasladd har varit hos mamma och hämtade den inte förens idag så här får ni några bilder ifrån äggmålningen vi hade i helgen i småland :)

Never Say Never!

Hej, just nu sitter jag och kollar på Justin Biebers film Never Say Never. Idag efter Ebba och jag hade vart ute och fotat till nya headern så cykla vi till HC och hämta ut mitt ID kort som jag skulle hämtat ut för typ fyra månader sen.. Kortet på mig är inte alls bra, blev inte nöjd. Sen när vi hämtat det så cyklade vi hem till Ebba, jag hämta mina grejer och sen så cykla jag hem. När jag kom hem så var jag ute på gården med mina syskon ett tag och sen ropa pappa in oss för att vi skulle äta. Vi åt stekt potatis med köttbiffar, sen så satt jag framför tv och titta på Kalle anka.. :) Efter det duschade jag min bror. Jag läste en bok till mina två brödrar med och nu sitter jag här..  Ska fortsätta att titta på filmen nu så hejdå! :)    


äter

lagade precis mat och sitter just nu och äter , måste skynda för om 45 minuter börjar min träning och måste hem till mamma innan och hämta träningskläder , ny design kommer upp ikväll om jag orkar :)

--

kom precis in ifrån att vi cyklat runt och hämtat saker hos bella och hos min mamma , nu tänkte vi fixa oss lite och sen gå ut och fota till en ny header , sen ikväll eller imorgon så kommer vi nog fixa en ny design :)

Ponnyakuten


tillbaka igen

nu är jag hemma från småland och tänkte börja blogga ordentligt igen !
jag sitter här med bella och vi tänkte se film eller något och sen sova nu :)
vet att vi har varit jätte hackiga med uppdateringen och sagt att vi ska börja blogga typ 10 gånger var men nu är det på riktigt vi ska börja att blogga ordenligt igen och få upp statistiken :)
sämsta kvaliten

om tävlingen

tävlingen avslutas inte idag pga lite strul med de vi samarbetar med och att jag inte har tillgång till dator så kan inte avsluta den , den kommer avslutas någon gång under denna veckan som kommer så fortsätt vara med :)


Imorgon dras vinnaren till iphone skalet







http://wejustsmile.blogg.se/2012/march/tavling-i-samarbete-med-iphone4skalcom.html






Glad Påsk!

Hejhej och glad påsk alla läsare! Som ni märkt blir jag bara sämre och sämre på att blogga.. Inte så kul att blogga när statistiken inte är på topp längre :( Idag är det ju påskafton och det ska firas med god mat såklart! Har typ inget att skriva, men kan ju skriva att jag städa mitt rum nyss! Men ska gå och hjälpa till lite med maten så heeejdå :)


glad påsk fina läsare


blommor

photo : ebba

---

kom hem från skolan för ett tag sen , har precis ätit och packat och nu ska jag bara fixa några tidsinställda inlägg sen åker jag till pappa för att sedan sitta i en bil i 3 timmar ner till nässjö och hälsa på och fira påsk där :)
skit ful bild men bjuder

...

Hej bloggen.. Har inte bloggat på flera dagar men nu eftersom att Ebba har börjat blogga igen så tänkte jag med göra det :) Idag var jag i skolan, gick på stan en sväng med. Varit hemma och chillat.. Nu ska jag snart sova så hörs mer imorgon! :)

 


ny design på g

har suttit och tänkt lite på hur vår nya design ska se ut och gjort lite olika headers och sådär :)
här får ni en liten titt på hur vår header kanske kommer se ut , dock är det bara bilder jag tagit och jag är med på i denna bilden men vi ska ta nya bilder så såklart kommer det att vara lite andra bilder i den vi kommer att ha :)
säg gärna vad ni tycker ?`

- Ebba -

kom precis hem från maxi , var där med mamma , nu ska jag iallafall äta och sen plugga :)
var ute och fotade lite förut efter skolan , här nedan är två bilder och flera bilder kommer komma imorgon :)

sol & ben&jerry

sitter just nu ute på balkongen och svarar på kommentarer , äter ben och jerry och tar det lungt :)

glöm inte !!!


om bloggandet och dagen

nu ska jag försöka börja blogga normalt igen , och det är inget jag lovar men jag ska försöka och självklart så ska jag få bella till att blogga lite bättre också så det blir lite roligare eftersom att vi faktiskt är två stycken :)
nu har jag precis städat mitt rum , rensat datan och ska strax äta sen träffa hanna och gå på allsvensk premiär mellan IFK NORRKÖPING och helsingborg , hoppas ni haft en bra dag och får en bra kväll :)
jag precis nyss

hos hanna

sitter just nu med hanna och felicia hemma hos hanna och kollar på tv , förlåt för att vi bloggar så himla dåligt men vi måste bli bättre på det igen , ni får ha det bra iallafall :)